به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان، مراسم همایش روز جهانی کارگر با حضور دکتر صادقی استاندار زنجان ، دکتر نبی اله محمدی نماینده مردم شهرستان های زنجان و طارم و سید جمال موسوی نماینده مردم شهرستان های ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی. حجت الاسلام و المسلمین جعفری نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، دبیران تشکل های کارگری استان، برگزار گردید و از کارگران نمونه استان تجلیل گردید.
در این مراسم اصغر نجاری، دبیر اجرایی خانه کارگر استان زنجان در اظهارداشت:کارگران از ابتدای شکل گیری انقلاب در صفحه فعالیت برای چرخاندن فعالیتهای اقتصادی بوده و هستند.
دبیر اجرایی خانه کارگر استان زنجان گفت: میزان افزایش دستمزدها جوابگوی نیاز جامعه کارگری نیست و ضرورت دارد فاصله دستمزد و نرخ تورم به میزان قابل قبولی برسد.
وی افزود: با توجه به اینکه شورایعالی کار دستمزد را با افزایش ۴۵ درصدی به تصویب رسانده اما این افزایش بهتنهایی پاسخگوی نیازهای جامعه کارگری امروز نیست و تورم همواره جلوتر از دستمزد حرکت میکند.
نجاری به لزوم توجه به امنیت شغلی کارگران تاکید کرد و گفت: مشکل عناوین شغلی در واحدهای تولیدی نیاز به توجه جدی دارد تا کارگران در زمان بازنشستگی دچار چالش نشوند.
دبیر اجرایی خانه کارگر استان زنجان گفت: ما معتقد به گفت و گو هستیم و باور داریم که گفت و گو خروجی مثبتی خواهد داشت و این موضوع در حل مسائل کارگری نیز راهگشا خواهد بود.
صیانت از حقوق کارگران یک ضرورت ملی
در ادامه این مراسم صادقی استاندار زنجان گفت: کارگران به عنوان موتور محرکه و بازوان پرتوان جامعه، ایفاگر نقشی مهم و اساسی در راه نیل به رشد، تعالی و شکوفایی هستندو رفع مشکلات آنان وظیفه دستگاههای اجرایی و حاکمیتی است.
استاندار زنجان افزود: توجه ویژه به مسائل معیشتی کارگران، موضوعات مرتبط با دستمزد، سختی کار، طبقهبندی مشاغل سخت و زیانآور از مطالبات درست و بهجای این قشر شریف است.
وی گفت: توجه کارفرمایان به مشکلات کارگران هزینه نیست بلکه سرمایهگذاری است که نتایج آن افزایش بازدهی و انگیزه و وفاداری نیروی کار خواهد بود.
صادقی بیان کرد:کارگران بازیگران اصلی حوزه اشتغال و تولید هستند و ارتقای توانمندیها و مهارتهای حرفهای آنان در بخشهای مختلف، از اولویتهای اصلی ماست و صیانت از حقوق کارگران نهتنها وظیفهای استانی بلکه یک ضرورت ملی است.
در ادامه مراسم نبی الله محمدی نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت:عوامل تولید شامل زمین، سرمایه، مدیریت، نیروی کار و فنّاوری هستند، اما بیتردید نیروی کار اصلیترین و مهمترین عامل تولید محسوب میشود.
وی با بیان اینکه ایمنی، بهداشت و تندرستی کارگران و نیز کرامت کارگران از اولویتهای مهم است افزود: مهمترین بخش سرمایهگذاری، نیروی انسانی است و ما در مجلس و دولت تلاش میکنیم معیشت، رفاه و تأمین مسکن کارگران بهبود یابد.
محمدی با اشاره به اینکه مسئله توسعه تولید، تقویت پول ملی، رشد سرمایهگذاری، ایجاد اشتغال و بهبود رفاه همگی به هم گرهخوردهاند، افزود: افزایش تولید موجب قدرتگرفتن پول ملی، تقویت منابع مالی دولت، ارتقای خدمات عمومی و بهبود شرایط رفاهی میشود.
فاطمه عسگری